Verkoop

Dankzij onze jarenlange ervaring met multimerkservice weten we wat het succes van een goede compressor of persluchtbehandelingstoestel bepaalt. Zo kennen we als geen ander de voordelen van de verschillende merken en kunnen we u adviseren en helpen bij de keuze van een nieuwe installatie.

Als deel van een internationale industriële groep, producent van verschillende topmerken, staan we garant voor bewezen technologie in combinatie met een hoge energie-efficiëntie. Zekerheid en rendement zijn bij ons verzekerd.

Contacteer ons
Chicago Pneumatic CPVS 60 D en CPC, 40
Pneumatech producten
Chicago Pneumatic CPM 15
Arge compressor
ALUP Evoluto 30, Largo 31, Allegro 45

Een sterke multimerk-familie

Als multimerk-specialist bieden we klanten verschillende topmerken en een ruime keuze aan producten en diensten op basis van hun voorkeuren. Voor industriële persluchttoepassingen is MultiAir dé vertegenwoordiger van onze multimerk-familie in de Belux markt .

Logo blauw Chicago Pneumatic

Chicago Pneumatic is een wereldwijde, toonaangevende fabrikant en distributeur van persluchtproducten zoals schroefcompressoren, zuigercompressoren en luchtbehandeling. Als je een industrieel of professioneel luchtcompressorsysteem nodig hebt, heeft Chicago Pneumatic zeker de juiste oplossing.

Alup logo blauw

Vanaf het prille begin richt ALUP zich op de productie van Auto-LUft-Pumpen, een product waar ALUP zijn naam aan ontleent. Door de bewezen bedrijfszekerheid en innovaties kan ALUP zich snel verder ontwikkelen en wordt de naam meer en meer synoniem voor kwaliteit.

Logo blauw Arge

De AGRE-compressor is het resultaat van strikte controles en continue productontwikkeling. Wat betekent dat voor jou? Uitstekende luchtkwaliteit, maar vooral een storings- en stressvrije productieomgeving. AGRE vertrouwt op de nieuwste zuigertechnologieën om voor elke toepassing een perfecte oplossing te bieden.

Pneumatech logo blauw

Sinds 1966 biedt Pneumatech wereldwijd toonaangevende oplossingen in perslucht en gasbehandeling voor productie-installaties. Onze innovatieve machines en accessoires leveren schone, droge lucht en gas aan branches zoals de automobielindustrie, textielindustrie, energie-industrie en elektronica-industrie. Wij ontwerpen apparatuur die eenvoudig te configureren, transporteren, gebruiken en onderhouden is.